sticker-gemerkte-fiets-vlabra

VLAAMS-BRABANT: – De provincie Vlaams-Brabant organiseert, in samenwerking met de gemeenschapswachten van Diest en Leuven, fietsgraveeracties op zondag 26 mei in de provinciedomeinen. Het graveren van een persoonlijk rijksregisternummer in het frame van de fiets is gratis en nuttig om diefstal te helpen voorkomen.

In het frame van de fiets wordt het persoonlijk rijksregisternummer gegraveerd‘, zegt provinciegouverneur Lodewijk De Witte. ‘Deze gravure kan niet verwijderd worden en maakt de tweewieler dus minder aantrekkelijk voor eventuele dieven. Als de fiets toch gestolen en teruggevonden wordt, kan hij makkelijk terugbezorgd worden via het rijksregisternummer. Voor fietsen die niet gegraveerd kunnen worden, hebben we ook een labeltoestel‘.

De fietsgraveeracties vinden plaats op zondag 26 mei 2013 in de provinciedomeinen Huizingen van 13 tot 18 uur. 
Mensen kunnen hun fiets gratis laten graveren als ze hun identiteits- of SIS-kaart bij hebben.
Meer info: www.vlaamsbrabant.be/fietsgraveeractie

%d