SINT-PIETERS-LEEUW: – Op woensdag 22 mei vonden op initiatief van de VFV (Voetbalfederatie Vlaanderen) de allereerste Grassroots Days plaats. KV Brucom Sp engageerde zich in dit project om jongens én meisjes op een laagdrempelige manier aan het voetballen te brengen.
2013-05-22-Grassroots_kv-brucom_01

Onder leiding van 6 trainers (Silvio, Joey, Sebastien, Sidney, Britt en Stijn) beleefden 31 jongens en meisjes een sportieve namiddag in het teken van voetbal.
Silvio Di Mattia: ‘Er werd gestart met gezamenlijke tikspelen waarna er in kleine groepjes van 8 spelers werd doorgeschoven over verschillende ateliers. Op deze manier kregen de spelers de mogelijkheid om verschillende onderdelen van het voetbalspel te ontdekken; er werd gejongleerd, gemikt, gedribbeld, gescoord, gespeeld met maar ook soms tegen vriendjes,… Na een korte pauze met gezond tussendoortje werd er afgesloten met kleine wedstrijdjes 4v4 en 2v2 waarin veel gescoord en gedribbeld kon worden. Na twee uur en half voetbalplezier kregen alle spelers nog een drankje, een wafel en een diploma als aandenken mee naar huis. Wij hopen dat alle kinderen genoten hebben van deze namiddag en willen hen eraan herinneren dat de maanden juni en juli de mooiste maanden van het jaar zijn om samen te voetballen met vriendjes en vriendinnetjes!
2013-05-22-Grassroots_kv-brucom_02  2013-05-22-Grassroots_kv-brucom_03

bron: Silvio Di Mattia- meer info: www.kvbrucomsp.be

%d