SINT-PIETERS-LEEUW: – Dinsdagvond had in Taverne De Koetsier de oprichting plaats van handelsvereniging ‘Rink Rond Leeuw’. Een vereniging van zelfstandigen en vrije beroepen gesitueerd rond de Rink in Sint-Pieters-Leeuw centrum en Brucom (Bergensesteenweg).
2013-02-26-handelsvereniging_01
2013-02-26-handelsvereniging_02
De Leeuwse zelfstandigen hadden ook Valerie Goorden van de Halse handelaarsvereniging en Johan Vencken uitgenodigd om te komen vertellen hoe ze de Halse handelaarsvereniging de laatste 4 jaar zo bruisend hebben kunnen maken.
De aanwezigen staken er heel wat van op. Al besefte iedereen meteen dat de werkwijze in Leeuw deels anders zal moeten zijn dan Halle met oa. zijn grote verkeersvrije winkelstraten.
Of zoals iemand het verwoorde ‘Halle is een zonnebloem en wij zijn een kleine ontluikende roos’.

Rink Rond Leeuw, zal een feitelijke vereniging worden met als doelstelling om de leden ondersteuning te geven bij al hun vragen naar de gemeente, het handelsleven van hun leden te promoten en te ondersteunen.

Concrete doelstellingen zijn:
– het handelsleven rond de Rink en Brucom aantrekkelijk en gezellig te maken
– een eigen identiteit scheppen met herkenbaar logo
– informatieverstrekking via website, Facebook en eventueel een handelskrant
– onderlinge samenwerking tussen de gemeente en de handelaars bevorderen
– activiteiten organiseren die het handelsleven bevorderen

Situeert Uw zaak zich ter hoogte van het centrum van Sint-Pieters-Leeuw of de Bergensesteenweg gedeelte Brucom, Lot? Dan kan U lid worden van deze handelsvereniging.
Indien interesse contacteer: olivier.huygens@telenet.be of 0475 85 11 39

%d