SINT-PIETERS-LEEUW:  –  Vrijdag 23/11/12 omstreeks 18.45 uur werd een gewapende diefstal gepleegd op een lingeriezaak , gelegen op de Bergensesteenweg .

Een man , niet gemaskerd en drager van een pet kwam doodgewoon de winkel binnen , overtuigde de gerante met een smoes om geld te wisselen en zo de kassa te openen om daarna onder bedreiging van een mes toe te slaan en de kassa buit te maken . De man zelf droeg fijne bruine handschoenen , was blank en had een ongeschoren aangezicht van een aantal dagen en sprak onberispelijk Frans .

Er is geen sprake van een vluchtvoertuig wat doet vermoeden dat de man mogelijks te voet was .

Politie Leeuw: “Ondanks onze verhoogde aanwezigheid op en rond de Bergensesteenweg moeten wij vaststellen dat ook nu nog dergelijke feiten gebeuren . Wij kunnen niet genoeg erop hameren om voorzichtig te zijn en alle mogelijke maatregelen te nemen om dergelijke feiten te proberen te vermijden .

Het buurtinformatienetwerk “handelaars en zelfstandigen” werd onmiddellijk na de feiten in kennis gesteld.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw – 02 371 22 28  –  info@polleeuw.be

2 comments

  1. Weer zo’n geval van agressie, waarschijnlijk lopen die keres nu of binnen paar dagen terug op vrije voeten, wat een ontmoediging voor onze politiemensen. Om die kerels te ontnuchteren zou ik die een paar weken op water en brood zetten, nee hor… daa ga je niet van dood. Ik begreep dat ze beiden minderjarig waren, stop onmiddellijk de kinderbijslag. Verder, straf ze,degelijk, menselijk maar toch voldoende om hun terug op het rechte spoor te brengen. Maak ook geen verschil tussen witte, krullingen etc… allemaal voor de wet. Maar de Belgische Wet ????

    Groet Cheron

  2. Minderjarig of niet, een straffe straf zou hier moeten voorzien worden. Als onze kinderen of klein-kinderen iets mis peuteren worden ze ook gestraft. Om het goede met het kwade te onderscheiden. Die gangsters moeten ook deftig gestraft worden.

Comments are closed.

%d