SINT-PIETERS-LEEUW / GOOIK: – Een 10-tal leeskringen uit de regio Pajottenland Zennevallei lazen het boek ‘De vriendschap’ van Connie Palmen. Vorige week besprak de leeskring Sint-Pieters-Leeuw het boek in het Kasteel van Gaasbeek, met aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling ‘Sehnsucht’. Als kers op de taart ontmoeten ze gisteren, zaterdag 27 oktober 2012, samen met de andere leeskringen uit de regio  Connie Palmen in GC De Cam in Gooik met als moderator Friedl Lesage.

Meer dan 100 aandachtige aanwezigen, waaronder een 15 van de leeskring van Sint-Pieters-Leeuw luisterden naar Connie Palmen.
Connie Palmen gaf eerst een korte lezing, vnl. rond het thema verlangen in haar boeken (‘Sehnsucht’).
Daarna volgde een interessant en geanimeerd gesprek met Fried’l Lesage als moderator. De aanwezigen kwamen tot het besluit dat Connie Palmen een boeiende vrouw is.

%d bloggers liken dit: