PAJOTTENLAND: – Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei ging van start op 1 mei 2011. Nu, anderhalf jaar later, draait de erfgoedcel op volle toeren en werd het tijd dat ons rijke culturele erfgoed ook online zichtbaar werd. Op de nieuwe website http://www.erfgoedcelpz.be/ kom je niet alleen alles te weten over de werking en projecten van de erfgoedcel. Je ontdekt er ook welke organisaties zich in onze regio bezig houden met het bewaren en ontsluiten van cultureel erfgoed.

Karen Van Buggenhout : “Bezoekers kunnen er informatie vinden over het erfgoed in hun eigen gemeente, erfgoedorganisaties kunnen er terecht voor advies en tips voor hun erfgoedwerking. Kortom, http://www.erfgoedcelpz.be/ moet het virtuele trefpunt worden voor elke bewoner van het Pajottenland en de Zennevallei die het culturele erfgoed een warm hart toe draagt!”

Om de lancering van deze nieuwe website te vieren, doet de erfgoedcel een heuse give-away.
Win een duotciket voor de Tramsite Schepdaal, het Kasteel van Gaasbeek, de Herisemmolen, FelixArt, het Museum van het Belgisch Trekpaard of het Zuidwestbrabants streekmuseum. Mail ons (info@erfgoedcelpz.be) het antwoord op onderstaande vraag. Uit de juiste antwoorden, verloten wij 6 winnaars.
Vraag: Hoeveel organisaties houden zich in onze regio met heemkunde en lokale geschiedenis bezig?
Tip: Ga op zoek naar de google-kaart op http://www.erfgoedcelpz.be/.

%d bloggers liken dit: