SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE: – Een vrachtwagen met afval is gekanteld op de rotonde van de Bergensesteenweg en de Alsembergsesteenweg.

De last voor het verkeer zal nog tot de middag duren daar de lading deels op de rotonde ligt.

UPDATE 15.30 uur (bron politie Sint-Pieters-Leeuw): – De 43 tonner Mercedes van de firma Amacro uit Huizingen bereed de Alsembergsesteenweg en wou de Bergensesteenweg oprijden richting Halle toen hij op de rotonde om ongekende reden kantelde. De bestuurder raakte niet gewond.
Omdat de gekantelde vrachtwagen, geladen met grof huisvuil, de rotonde versperde ontstond er snel files in zowel de richting van Halle, Sint-Pieters-Leeuw als Lot. De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw  verrichtte de vaststellingen en regelde het verkeer zodoende dat het verkeer in alle richtingen terug doorgang vond. Het duurde tot na de middag vooraleer de vrachtwagen kon rechtgetrokken worden en de verkeershinder volledig opgelost werd.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: