SINT-PIETERS-LEEUW: – De Gemeentelijke sportdienst van Sint-Pieters-Leeuw  organiseert op 3 juni 2012 van 10.00 tot 12.00 uur aan Zonnig Leven (J Vanderstraetenstraat 198)  ‘Kijk, ik fiets!’ leren fietsen op twee wielen.

Op 3 juni 2012 kan ook uw oogappel op twee wielen leren fietsen met behulp van enkele nuttige tips van ervaren monitoren. Onder  actieve begeleiding van mama of papa kunnen kindjes van vier tot zeven jaar die al vlot met steunwieltjes rijden dan echt leren fietsen.
Eigen fiets (zonder steunwieltjes) + fietshelm meebrengen

Inschrijven: Prijs 5 euro (inclusief brochure kinderen op de fiets met nuttige fietsinfo en tips.)
Voorinschrijving bij de sportdienst is verplicht. Wees er snel bij want er kunnen maar 25 ukjes deelnemen.
Sportdienst Wildersportcomplex: 02 334 21 61 – sportdienst@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: