SINT-PIETERS-LEEUW: – Op de Oude Carrefour Site aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw is Redevco begonnen met een groots herontwikkelingsproject.
De oude Brico winkel werd deze week gesloopt en van de oude Carrefour winkel blijft alleen nog de betonstructuur over. Aannemingen Verelst start binnenkort met de bouw van het nieuwe retailpark naast de Mediamarkt.

Herontwikkelingsproject Redevco aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw

 Filip de Bois, Head of Asset Development Redevco: “De afbraakwerken zullen afgelopen zijn tegen begin volgende week; vervolgens vangen de heropbouw en verbouwingswerkzaamheden aan. Het volledig nieuwe retailpark zou, als alles gaat zoals voorzien, heropenen najaar 2013.”

 
De belangrijkste trekpleister van het nieuwe complex wordt een 4.500 m2 grote Delhaize supermarkt en een nieuwe Brico winkel.
Ook de rest van het nieuwe complex is al volledig verhuurd aan diverse nieuwe huurders zoals Concept Fashion, Mano, Hema, Fun, Veritas, Pearle, Cassis-Paprika, Avance, L&L, Zeb, Casa, Blokker en Euro Kitchen.

Aannemingen Verelst bouwt het nieuwe retailpark in opdracht van Redevco.
De totale investering in de heronwikkeling bedraagt circa 22 miljoen €, vermeerderd met de investeringen die de retailers zullen uitvoeren. Na de herontwikkeling zal het complex 310 jobs garanderen.
 

%d bloggers liken dit: