SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE / BEERSEL: – Duik in de Zenne en drijf mee tussen pittoreske plekjes en industriële landschappen. De rivier heeft heel wat gezichten, soms verborgen maar altijd verrassend. Drijf mee en ontdek de sprankelde, bubbelende en bruisende Zennevallei.

Het Regionaal Landschap, de Vlaamse Landmaatschappij (VLM), de gemeenten Beersel, Drogenbos, Halle en Sint-Pieters-Leeuw werken aan concrete acties en een toekomstbeeld voor de Zennevallei. In samenwerking met partners wordt structuur gebracht in het versnipperde gebied.

Tijd voor actie! op zaterdag 19 november 2011 – Op zoek naar de Zenne.

Trek je wandelschoenen aan en wandel mee:
– geleide natuurwandeling langs de Zenne te Buizingen, doorlopend van 14u tot 16u
– Sporen van de Zenne: ontdek de Zenne en andere weetjes en laat je leiden tot in hartje Halle met warme verwelkoming, muzikale afsluiter en verwarmende soep – vertrek om 15u (met de bus terug rond 17u30)
Locatie: F. Roggemanskaai 8 in Buizingen
Uur: doorlopend van 14u tot 16u30 (Sporen van de Zenne 15u)

Projectcoördinatie:
marleen.maldeghem@rlzzz.be, 02 451 20 59 (rechtstreeks nummer)
kim.ceusters@rlzzz.be, 02 452 60 45

Project met steun van de Vlaamse Overheid, Agentschap Ruimtelijke Planning in samenwerking met VLM en de betrokken gemeenten.

Meer info: www.rlzzz.be

%d bloggers liken dit: