SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de Bob-campagne, dit jaar van 26/11/2010 tot 10/01/2011, controleerde de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw 677 bestuurders op het sturen onder invloed van alcohol of andere stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden.

23 Bestuurders legden een positieve ademtest (Alco) af
4 Bestuurders legden een positieve speekseltest (drugs) af

Naar aanleiding van bovenstaande vaststellingen werden 7 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken op beslissing van de Procureur des Konings.

3.9% van de gecontroleerde bestuurders reed dus onder invloed van alcohol of drugs.

De lokale politie zet de alcoholcontroles de komende weken verder. Ook na de BOB-campagne blijft de controle op het sturen onder invloed één van de belangrijkste prioriteiten binnen het actieplan verkeer van onze politiezone.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

%d bloggers liken dit: