SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 18 januari reiken provinciegouverneur Lodewijk De Witte en Vic Laureys, voorzitter van de provincieraad, plechtig eervolle onderscheidingen uit aan negen provinciale mandatarissen. Eén van de onderscheidingen, ‘Ridder in de Leopoldsorde’ gaat naar Luc Debraekeleer, fractievoorzitter GROEN! uit Sint-Pieters-Leeuw.

Vezrder worden ook Albert Absillis, provincieraadslid uit Vilvoorde, Arlette Caes, provincieraadslid uit Herent, Manu Claes, provincieraadslid uit Scherpenheuvel-Zichem, Peter Corens, ondervoorzitter uit Schrepenheuvel-Zichem, Rik De Baerdemaeker, provincieraadslid uit Asse,  Ann Schevenels, quaestor uit Keerbergen, Monique Swinnen, gedeputeerde uit Aarschot, en Johnny Van Droogenbroeck, secretaris uit Liedekerke, benoemd tot ‘Ridder in de Leopoldsorde’ .

De onderscheiding ‘Ridder in de Leopoldsorde’ wordt toegekend aan mandatarissen die minstens vijftien jaar in de provincieraad zetelen.

%d bloggers liken dit: