ZUUN: – Eén jaar geleden vond in Zuun in aanwezigheid van Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen  de eerste steenlegging plaats  van het nieuwe woonzorgcentrum Zilverlinde en het lokaal dienstencentrum Meander (zie artikel december 2009). Ondertussen schieten de bouwwerken goed op. Net voor de vrieskou werd het gebouw winddicht  gemaakt. Zo zijn alle ramen geplaatst en is het zadeldak afgewerkt.

Roland Meulemans, OCMW voorzitter: ” Binnen het gebouw zijn alle binnenwanden geplaatst en is er gestart met de tegelwerken in de badkamers.
Ook is er gestart met het plamuren van de plafonds.
In de keuken is men begonnen aan de compartimentering.
Een ander belangrijk onderdeel van het woonzorgcentrum zijn de liften. Deze zijn bijna volledig afgewerkt.
We blijven dus goed op schema wat de geplande werken betreft. En dit zullen wij uiteraard ook nastreven voor de toekomstige werken. De eerstkomende maanden staat alvast de inplanting van de parking op de planning.

Het woonzorgcentrum (WZC), gelegen aan de Jan Vanderstraetenstraat 273 in Zuun zal plaats bieden aan 112 bewoners (105 kamers voor permanent verblijf en 7 voor kortverblijf).

Mocht u nog vragen hebben omtrent het project, aarzel dan niet om de ‘dienst informatie en communicatie’ te contacteren op het nummer 02 371 03 48 of te mailen naar zilverlinde@ocmwspl.be of meander@ocmwspl.be.

Share

%d bloggers liken dit: