ZUUN: – De werkgroep ‘Missie Zuun’  verdeelde de opbrengst van hun onlangs georganiseerd Missiefeest.

Wim Zeeuwe: “We zijn blij u te kunnen vertellen dat dankzij de goede resultaten van het Missiefeest dat onlangs doorging, ieder project dat we steunen 1.700 euro op hun rekening gestort krijgt. De projecten zijn: pater Ivo Van Volsem in Congo, dokter Charles in Haïti met ‘Fonds des Nègres’ en Katrien Vermeersch met ‘Rainbow4kids’. Nogmaals hartelijk dank, ook in naam van hen die de gift gaan ontvangen, voor uw aanwezigheid en aan al de medewerkers voor hun inzet.

KENIAREIS 2011
In oktober kon u op deze website reeds lezen dat Govaka en KWB Zuun  in 2011 een Keniareis plannen in de periode van 17 juli tot en met 1 augustus 2011. Tijdens deze reis staat er ook een uitgebreide kennismaking met ‘Rainbow4kids’ op het programma.
Wim Zeeuwe: “Wij kunnen nu reeds mededelen dat de reis zeker doorgaat, meer zelfs wie nog graag meegaat, moet niet te lang meer wachten.
Voor meer informatie: www.sint-pieters-leeuw.eu/2010/10/23/ infoavond-kenia-reis of www.govaka.be.

%d bloggers liken dit: