SINT-PIETERS-LEEUW / VLEZENBEEK: – De volgende dagen vatten verscheidene nieuwe wegenwerken aan in Sint-Pieters-Leeuw.


Postweg – Joseph Wybranlaan

Vanaf donderdag 25 november 2010 Deze werken worden uitgesteld voor onbepaalde tijd omwille van de weersomstandigheden. (tot vermoedelijk 16 december 2010) zal ter hoogte van de ingang “urgentiedienst” van het Erasmus-ziekenhuis (Joseph Wybranlaan) volledig afgesloten zijn voor alle verkeer.
Dit heeft tot gevolg dat de Postweg ook volledig afgesloten is.

– Voor het verkeer dat komt vanuit de richting Lennik zal een omleiding voorzien zijn via de Paul Veldekensstraat – Lenniksebaan – rotonde (Anderlecht).
– Voor het verkeer vanuit de andere richting zal dezelfde weg (omgekeerd) gevolgd worden.


Postweg – Inkendaalstraat – Smidsestraat
Vanaf 26 november 2010 zullen de voorbereidende werken aanvatten op het kruispunt Postweg – Inkendaelstraat – Smidsestraat.
De Smidsestraat wordt afgesloten voor alle verkeer behalve voor het plaatselijk verkeer. De toegang van het revalidatiecentrum “DE BIJTJES” is vrij toegankelijk voor iedereen.
Vanaf half februari 2011 wordt de Postweg volledig afgesloten voor de aanleg van de rotonde.


Pepingensesteenweg
Vanaf maandag 29 november 2010 zal de Pepingensesteenweg deels afgesloten zijn vanaf de Impeleer tot het kruispunt “Het Pauwke”.
Op dit deel van de rijbaan wordt een éénrichtingsverkeer ingesteld in die zin dat het verkeer komende vanuit de richting Galgstraat vrij zijn richting kan vervolgen. Het verkeer komende uit de H. Vanhouchestraat moet dus verplicht rechtsaf op de Pepingensesteenweg. Het verkeer dat komt vanaf de richting Pepingen zal worden omgeleid via de Fr. Pickéstraat – Pijnbroekstraat – Bergensesteenweg.
Er wordt een parkeerverbod ingesteld vanaf “Het Pauwke” tot de Impeleer.

%d bloggers liken dit: