BELGIË / SINT-PIETERS-LEEUW: – de vijftiende Bob-campagne loopt van vrijdag 27 bovember 2009 tot maandag 11 januari 2010.

De actie verloopt dit jaar onder het motto “Welke Bob krijgt de auto?”. Daarmee wordt gezinspeeld op een opvallend aspect in deze campagne. Wie een negatieve test aflegt, maakt kans om een auto te winnen.
Naast de vertrouwde Bob-sleutelhanger ontvangt de bestuurder een kaartje met een unieke code. Door vervolgens naar www.bob.be te surfen en twee vragen juist te beantwoorden, maken de bestuurders kans op een milieuvriendelijke Volvo C30. Voorts zijn er fietsen, laptops, fotoapparaten, Fnac-geschenkbonnen, bioscooptickets en cursussen defensief rijden te winnen.

Tijdens deze campagne zal de politie zowel overdag als ‘s nachts, zowel in de week als tijdens de weekends controles uitvoeren.

De politie van Sint-Pieters-Leeuw kondigt op zijn website reeds een alcohol controle aan voor Vrijdag 18 december 2009.  U bent gewaarschuwd!

Meer info :  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

Share

%d bloggers liken dit: