SINT-PIETERS-LEEUW: – Op dinsdag 25 en woensdag 26 augustus 2009 kreeg de politiezone Sint-Pieters-Leeuw het bezoek van de nieuwe verbindingsofficier Mevr. Nadine Carmel Tremblay van de Sûreté de Québec, de nationale politie van de Canadese provincie. Deze dame verblijft in Parijs, op de algemene delegatie, maar bezoekt regelmatig ons land.
2009-08-26-verbindingsofficier-Nadine-Carmel-Tremblay

De zone Sint-Pieters-Leeuw tekende in 2006 en in 2008 een protocol met de Sûreté en in dit kader worden mensen en middelen uitgewisseld. De stage gaat vooral over de manier waarop wij als lokale politie de taken van verkeer, recherche en interventie invullen. Zij neemt eveneens deel aan een aantal externe overlegmomenten, o.a. met de federale politie. Zij bezocht eveneens de politieschool het PIVO in Asse. En maakte eveneens kennis met  de afdeling slachtofferbejegening van de politie van Sint-Pieters-Leeuw en zal mee op patrouille gaan.

Meer info:  www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

Share

%d bloggers liken dit: