RUISBROEK: – Een aantal weken geleden lanceerde de Lambiek Fabriek met succes de ‘Single & Wild Colon-Elle 2023’. Ondertussen lag er al een nieuwe telg te rijpen en na intensieve kwaliteitscontrole zijn brouwers Jo Panneels en Jozef Van Bosstraeten verheugd om hun laatste telg aan jullie voor te stellen. De Sporty Geuze Origin-Elle.

Jo Panneels: “Deze keer brengen we een geuze uit voor de echte sporters, de ‘wannabee’ sporters en de sporters die liever niet sporten. De ‘Sporty Geuze Origin-Elle’. Voor deze geuze zijn we opzoek gegaan naar uitermate zachte en vlot doordrinkbare lambieken, en met succes. Dit resulteert in een echte allemans vriend van 6.5% (13.62°P) die nooit moeilijk doet en mooi zijn plaats kent naast de Oude Geuze Brett-Elle en de Organic Geuze Natur-Elle. Het bier is verkrijgbaar in flessen van 37.5, en 75cl.”

Lambiek Fabriek: Eugène Ghijsstraat 71 – www.lambiekfabriek.be

%d