2023-10-26-eedaflegging_Raymond Stiens (1)SINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeenteraad van 26 oktober 2023 was ook de laatste gemeenteraad van Wim Peeters. De geboren en getogen Leeuwenaar was meer dan 20 jaar gemeenteraadslid, verschillende jaren lokaal voorzitter en fractievoorzitter van cd&v Sint-Pieters-Leeuw en lid van de politieraad.

Wim Peeters: “Na een half leven in de lokale politiek, is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik ben intussen trotse vader van een tweeling en hoop ook wat meer tijd te kunnen vrijmaken voor mijn andere engagementen zoals het bestuur van JEKA. Ik ben blij dat ik de fakkel kan doorgeven aan goede buurman en vriend Raymond Stiens en wens hem alle succes toe voor de toekomst!

Ook Raymond Stiens is wijd en zijd gekend in Sint-Pieters-Leeuw. Als voormalig gemeenteraadslid, voorzitter van de Landelijke Gilde Leeuw en lid en erelid van verschillende verenigingen in Sint-Pieters-leeuw is hij een vertrouwd gezicht in de gemeente. Ook zijn knappe voetbalcarrière als trainer en topscorer in verschillende Leeuwse clubs heeft daar zonder twijfel toe bijgedragen.

Raymond Stiens: “Ik dank Wim voor zijn jarenlange inzet voor onze gemeente en ben vereerd hem als goede vriend te mogen opvolgen. Ik kijk er dan ook naar uit om opnieuw volop mijn schouders onder het beleid te kunnen steken en mee te ijveren voor een veilige gemeente, een bruisend verenigingsleven en levendige sportclubs.”

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d