SINT-PIETERS-LEEUW: – Er loopt een openbaar onderzoek over de aanvraag van een omgevingsvergunning voor het bouwen van een middenschool op de terreinen van ‘t Populiertje en het tijdelijk plaatsen van klascontainers ( tot in gebruik nemen nieuw schoolgebouw ‘t Populiertje) op de site Zonnig Leven.

Als onderdeel van de bouw van de nieuwe middenschool op de terreinen van ‘t Populiertje, is het nodig om een toegang tot de site te creëren. Waardoor deel van de bestaande school gesloopt moet worden. Voor de periode van de bouw van de 2 nieuwe scholen wil de school de kleuterklassen van t’ Populiertje huisvesten in containerklassen, op de site van het zonnige leven.
Het gaat hier om een volume van 39m x 15m x 3.2m op het verharde gebied achter het ‘zonnige leven’.

In onderstaande video geeft burgemeester Jan Desmeth meer toelichting over de klascontainers:

%d