RUISBROEK: – Op vrijdag 22 september ‘23 vanaf 18u heeft de volgende editie van “Muzikale Brouwsels” plaats bij de Lambiek Fabriek in de Eugène Ghijsstraat 71 met een optreden van Shaka Shams.
De Leeuwse ambachtelijk ijsmaker Il Gusto della passione stelt die avond in primeur 3 bier sorbets voor gemaakt met bieren van de Lambiek Fabriek.

De Leeuwse Muzikale Brouwsels zijn ondertussen een beproefde recept van een Afterwork moment met live optreden. De Lambiek Fabriek zet zo op 22 september lokaal gebrouwen bieren op een ludieke manier in de kijker.

Voorstelling Bier Sorbets
Op het einde van het ijsjesseizoen, zag Cremerie Il Gusto della passione (Garebaan 20) er een uitgelezen kans in om een unieke reeks van sorbets tijdelijk aan te bieden, gemaakt van 100% lokale bieren.
Eigenaar Anthony Cordaro creëerde 3 sorbets en liet ze proeven én goedkeuren door de mede-oprichter van de Lambiek Fabriek, Jo Panneels.
Of het een sorbet is van het bekende “jart-elle”bier dan wel een ander bier uit het assortiment van de brouwer, dat kan u zelf ontdekken op die avond!
Samengevat: ambachtelijk werk, lokale producten, streepje muziek en heel veel sfeer met als kers op het ijs unieke sorbets!

Optreden: Shaka Shams
Shaka Shams invloeden komen vanuit alle hoeken. Hip hop, rap, soul, drum and bass, house… Hij benadert het op zijn eigen manier, haalt uit alle stijlen inspiratie om zo tot zijn typische Shaka Sound te komen.In 2022 werd hij nog uitgeroepen tot één van Studio Brussels ‘De nieuwe lichting’. In 2023 bracht hij zijn laatste EP Action Only Volume 3 uit.

Meer info: www.gusto-spl.be en www.lambiekfabriek.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder