VLEZENBEEK: – De artisanale brouwerij 4 Pajot van brouwer Raymond De Saegher was vanavond het decor voor de start van het 2de seizoen van “Muzikale Brouwsels” in een organisatie van Vrijetijdshuis BruL. Men kon er de bieren proeven, uitleg van de brouwer zelf krijgen bij de brouwinstallatie en genieten van het optreden van Girl Called Bill.

De aanwezigen genoten van de bieren van 4 Pajot: Wutte Mie, Stoute Miel, Gouden Victorius, Blaftuurke, Eleveurke, Nogewa, Mesthop Triple.
Raymond zorgde ook voor zelfgemaakte snacks op basis van bier en vlees en ook eigen brood met biergist. Dit alles in een gemoedelijke sfeer in een authentiek kader van de hoeve Keymolen in de Konijnestraat met zalige muziek van Girl Called Bill.
Meer info: www.4pajot.be

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Muzikale Brouwsels gaan nog door bij volgende Leeuwse brouwerijen:
• vrijdag 01 september 2023 – HUB Brewers, Postweg in Sint-Laureins-Berchem | Lobstar
• vrijdag 08 september 2023 – Belgoo, G. Wittouckstraat | DJ Banish
• vrijdag 22 september 2023 – Lambiek Fabriek Eugene Ghijsstraat |
• vrijdag 20 oktober 2023 – Lindemans II, Ruisbroek, Buitenplas 2 |

%d bloggers liken dit: