2023-09-22-affiche_G-sportdagVLEZENBEEK: – Een beperking mag participatie aan de G-Sportdag van Revalidatieziekenhuis Inkendaal niet in de weg staan! Wil jij komen proeven van verschillende sporten zoals G-dans, darts, boccia en zoveel meer? Schrijf je dan zeker in voor onze G-Sportdag op 22 september 2023 liefst voor 5 september.

Sporten en bewegen is voor veel mensen een deel van de vrijetijdsbesteding. Regelmatige sportbeoefening is goed zowel voor de conditie als voor de gezondheid, maar evenzeer voor het leggen van sociale contacten. “Als revalidatieziekenhuis willen we een brug bouwen tussen revalidatie en het terug instappen in de samenleving op het vlak van sport en beweging. We doen dat onder andere door de organisatie van de G-sportdag, sportinitiaties en door persoonlijke begeleiding.”

Inkendaal doet dit niet alleen, maar kan rekenen op samenwerking met en ondersteuning van sportclubs en -organisaties, (G-)Sport Vlaanderen en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Als deelnemer kan je kiezen uit 14 sporten.

Net zoals de voorbije jaren bieden ze tijdens onze G-Sportdag een divers sportprogramma aan voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel, neuromusculaire of locomotorische aandoeningen. Nieuw dit jaar is dat er ook deelnemers met een mentale beperking verwelkomen.

Inschrijven?
Het inschrijvingsgeld voor de G-Sportdag bedraagt 15 euro per persoon. In onze cafetaria kan je ‘s middags een heerlijke spaghetti of een belegd broodje aankopen.
Inschrijven doe je via deze link: https://www.eventbrite.be/e/tickets-g-sportdag-2023-662284249017

%d bloggers liken dit: