SINT-PIETERS-LEEUW: – Voor de “Leeuwse week van vergeet demen(s)tie niet” zal er op 20 september 2023 een belevingswandeling doorgaan. Het is de bedoeling om deze wandeling op te luisteren met poëzie en kunstwerken die verbonden zijn met dementie. En hiervoor kan de gemeente je hulp gebruiken.
Ben jij een ware creatieveling (schilderen, tekenen,…)? Heb je een passie voor schrijven? Dan kan jij een bijdrage leveren voor dit mooie initiatief. voor alle info surf naar www.sint-pieters-leeuw.be/dementie

Belevingswandeling met creatieve inbreng van de gemeenschap
Een bijzonder evenement staat gepland op woensdagnamiddag 20 september 2023, van 14 tot 16 uur. Dan organiseert de gemeente namelijk een belevingswandeling die begint aan het Negenhof en eindigt in Meander. Tijdens deze wandeling kom je poëzie en kunstwerken tegen die op de een of andere manier verbonden zijn met dementie. Het bijzondere hieraan is dat de creatieve werken op de wandeling afkomstig zijn van getalenteerde individuen uit onze gemeenschap.

Oproep:
Heb je zelf een leuk idee voor een foto, slogan, quote, poëzie… in teken van dementie. Bezorg ons jouw creatieve bijdrage voor 7 augustus 2023. Misschien zie je dan wel jouw creatie schitteren tijdens de belevingswandeling.
Meer info: www.sint-pieters-leeuw.be/leven-welzijn/week-van-vergeet-demenstie-niet/maar-eerst

%d bloggers liken dit: