NEGENMANNEKE: – Leef je uit op de tijdelijke Pumptrack op speelterrein Klein Bijgaarden in de Albert van Cotthemstraat nog tot 16 april 2023.

De hele paasvakantie lang kunnen kinderen en jongeren zich uitleven op een pumptrack. Het gaat om een tijdelijke installatie die door de vrijetijdswerking BruL op het speelterrein Klein Bijgaarden in Negenmanneke wordt voorzien.
Een pumptrack is een golvend circuit met bultjes en snelle kombochten voor BMX’ers, mountainbikers, steppers, skateboarders en rollerbladers. Goed voor de nodige portie adrenaline!
Met deze installatie wil de vrijetijdswerking de kinderen en jongeren tijdens de paasvakantie een extra plek geven om te sporten en te spelen en hen kennis laten maken met nieuwe uitdagingen.
 Naast de extra lichaamsbeweging biedt de installatie de gebruikers de mogelijkheid hun zelfvertrouwen en vaardigheden op de BMX of skateboard te verbeteren. En bovenal geeft het hen de kans om veel plezier te beleven met hun vrienden.’

De pumptrack in Negenmanneke is gratis toegankelijk en zal naar verwachting veel bezoekers trekken.
Je hoeft niet per se nieuw materiaal aan te kopen. Snuister in de tweedehandswinkel of leen een skateboard of step uit in onze bib.
Als je meer wil weten over de nieuwe pumptrack in Negenmanneke, neem dan contact op met de vrijetijdswerking BruL.

%d bloggers liken dit: