SINT-PIETERS-LEEUW: – Volgend jaar, op donderdag 18 mei 2023, zullen de vormelingen van de parochies van Sint-Pieter (Rink), Sint-Stefaan (Negenmanneke), Jan Ruisbroec (Ruisbroek) en Sint-Lutgardis (Zuun) allemaal samen hun vormsel doen in de Sint-Pieterskerk in Sint-Pieters-Leeuw.

Hilde Verachtert, verantwoordelijke voor de vormselcatechese: “Indien u wenst dat uw kind gevormd wordt op die dag, dan kan u haar/hem inschrijven vanaf 1 september 2022 via de website van de pastorale zone van Sint-Pieters-Leeuw via www.kerknet.be/pastorale-zone-sint-pieters-leeuw/informatie/vormsel-rink-sint-pieter .
De kinderen volgen dan ook een voorbereidende catechese die start in oktober 2022. Een eerste info-avond voor de ouders en de vormelingen heeft plaats op woensdag 21 september om 19.30uur in de parochiezaal, Balléstraat 6 te Sint-Pieters-Leeuw.
We zijn blij u daar te mogen ontmoeten.

%d bloggers liken dit: