GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN_Sint-Pieters-Leeuw-2018SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 14 oktober 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen.
CD&V Sint-Pieters-Leeuw stelde hiervoor vandaag haar kieslijst voor met 15 nieuwe kandidaten.

2018-06-06-Groepsfoto_CD&V_Sint-Pieters-Leeuw_gemeenteraadsverkiezingen_2018
PERSBERICHT:
Met veel trots stellen we onze ploeg voor die zal deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een zorgvuldig samengesteld team van 31 kandidaten van alle leeftijden en uit alle hoeken van onze gemeente. 16 kandidaten met de nodige ervaring op de politieke teller, maar ook 15 gloednieuwe kandidaten die voor het eerst de sprong wagen en hun talenten in de strijd willen gooien voor onze gemeente. Het resultaat is een sterke ploeg die samen met u kiest voor de weg vooruit!

Als lijsttrekker ben ik zeer trots op deze ploeg. Ik krijg het vertrouwen van alle 30 overige kandidaten en in het bijzonder van de collega-schepenen die mee het voortouw nemen in de vernieuwingsoperatie. Ik ben hen allen hiervoor dankbaar. Samen met de hele ploeg bouwden we aan een sterk team. Het resultaat hiervan is onder meer al onze originele en in het oog springende precampagne #WIJwerkenaanmorgen. Deze werd opgebouwd rond onze realisaties van de afgelopen 6 jaar. Zo investeerden we 800.000 euro voor 33 extra kinderopvangplaatsen en bouwden we de schuld met meer dan 10 miljoen euro af. Vanaf nu kijken we verder vooruit. Ik ben een gelukkige lijsttrekker van ongetwijfeld de sterkste ploeg in de breedte”, aldus lijsttrekker Bart Keymolen.

Afdelingsvoorzitter Siebe Ruykens is eveneens verheugd met dit sterk vernieuwd team. “We slaagden erin om een ploeg samen te stellen met erg veel jong opkomend talent, samen met het behoud van onze ervaren krachten. Stuk voor stuk geëngageerde kandidaten die zich willen inzetten voor onze mooie gemeente. Deze verjonging hebben we over de hele lijst doorgetrokken, met Bart Keymolen als kapitein. Bart heeft de afgelopen 6 jaar als schepen met belangrijke bevoegdheden zoals openbare werken alsook jeugd en kinderopvang, bewezen uit het juiste hout gesneden te zijn. Met hem hebben we een absolute sterkhouder voor de toekomst. Meer dan terecht is hij dan ook onze kandidaat burgemeester, wij staan met onze volledige ploeg achter hem!
2018-06-06-Groepsfoto_kandidatenlijst_CD&V_Sint-Pieters-Leeuw_gemeenteraadsverkiezingen_2018
De definitieve kandidatenlijst voor CD&V Sint-Pieters-Leeuw voor de gemeenteraadsverkiezingen:

1. Bart KEYMOLEN
2. An SPEECKAERT
3. Paul DEFRANC
4. Ann DE RIDDER
5. Siebe RUYKENS
6. Wim PEETERS
7. Jenny SLEEUWAEGEN
8. Raymond STIENS
9. Fatma BALKIS
10. Eddy VAN ISTERBEEK
11. Tatjana DE LOECKER
12. Lieselot VANKEERBERGHEN
13. Katleen EVENEPOEL
14. Yves HAUWAERT
15. Marylene HASPESLACH
16. Wouter SUENENS
17. Monique AGNEESSENS
18. Brahim HARFAOUI
19. Bauke PETRUS
20. Wouter DE CRAEN
21. Ilke DENEYER
22. Stijn BARBE
23. Claudine VASTENAEKEL
24. Ismail ERTEM
25. Sylvia DEVOS
26. Jacques SWINNEN
27. Lieve STEENS
28. Annie DE DONDER
29. Lucien WAUTERS
30. Luc VAN RUYSEVELT
31. Jos SPEECKAERT

 

%d bloggers liken dit: