VLEZENBEEK: – Revalidatieziekenhuis Inkendaal neemt dit jaar deel aan de internationale “What Matters to You-week”. Zorgverleners en hun teams zetten zich deze week extra in om oog en oor te hebben voor de kleine dingen die belangrijk zijn voor de mensen aan wie ze zorg verlenen, voor hun familie en/of omgeving.


Zo was er vandaag op het domein een ijskar aanwezig en werden revalidanten en personeel getrakteerd op een ijsje.

Welke initiatieven onderneemt Inkendaal?
Gehospitaliseerde volwassenen: Inkendaal bracht begin mei de wensen in kaart aan de hand van wenskaartjes en per afdeling probeert men deze week minstens één wens te realiseren die zoveel mogelijk patiënten plezier doen.
Gehospitaliseerde kinderen: spiegeltje, spiegeltje aan de wand… elke patiënt mocht een “vriendenbladje” invullen zodat de verzorgers ze nog beter leren kennen en rekening kunnen houden met wat ze leuk vinden.
Ambulante kinderen: op 13 juni zal Kapitein Winokio de kinderen verwennen met een optreden. En dat is nog niet alles: er zullen ijsjes worden aangeboden en een grimestand waar de kinderen zich kunnen laten omtoveren in één van hun favoriete personages.
Bovendien sluiten ze de week af met een heus verwenweekend… waarbij ze voor ieder wat “wils” voorzien.

%d bloggers liken dit: