RSS

Lindemans Cuvée René Oude Kriek behaalt zilver op World Beer Cup

04 Mei

VLEZENBEEK: – Op ’s werelds meest prestigieuze bierwedstrijd de ” World Beer Cup” in Amerika behaalde brouwerij Lindemans met de Cuvée René Oude Kriek in de categorië Belgian-Style Sour Ale de zilveren medaille.


De winnaars werden gisteravond in Nashville (Tennessee, V.S.) bekendgemaakt. Maar liefst 8234 bieren van 2515 brouwerijen uit 66 landen namen deel aan de World Beer Cup 2018. De World Beer Cup is de belangrijkste biercompetitie ter wereld en wordt om de twee jaar georganiseerd door de American Brewers Association. Alle bieren worden ‘blind’ geproefd. Pas achteraf krijgen de juryleden te horen welke bieren gewonnen hebben.

 
1 reactie

Geplaatst door op mei 4, 2018 in actualitiet, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Lindemans Cuvée René Oude Kriek behaalt zilver op World Beer Cup

  1. jeannine de bock

    mei 4, 2018 at 6:44 pm

    Proficiat !…

     
 
%d bloggers liken dit: