SINT-PIETERS-LEEUW: – Minister van Justitie Koen Geens maakte op de nieuwjaarsreceptie van CD&V Sint-Pieters-Leeuw de nieuwe lijsttrekker bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen. Schepen van jeugd en openbare werken Bart Keymolen zal de lijst trekken voor CD&V op 14 oktober. Het partijbestuur duidde hem hiervoor unaniem aan in december. Schepenen Jos Speeckaert, Luc Van Ruysevelt, Lucien Wauters en Paul Defranc zullen blijvend een ondersteunende rol opnemen.

2017-01-12-Bart-keymolen-lijsttrekker
vlnr afdelingsvoorzitter Siebe Ruykens, eerst schepen Jos Speeckaert, minister van Justitie Koen Geens en schepen en lijsttrekker Bart Keymolen

Schepen Bart Keymolen: ” Ik ben enorm fier dat ik deze sterke en hechte ploeg mag aansturen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb de afgelopen jaren als schepen enorm veel ervaring opgedaan, mede dankzij de steun van onze ervaren mandatarissen. Ik wil hen, maar zeker ook het partijbestuur, de leden en sympathisanten danken voor het vertrouwen dat zij in mij stellen. Samen met iedereen, met jong en oud, met man en vrouw, zullen we kei hard werken om ons sterk programma aan de man te brengen en opnieuw de grootste te worden in Sint-Pieters-Leeuw.

Met Bart Keymolen als lijsttrekker aan het roer, en met mijn oud-medewerker Siebe Ruykens als partijvoorzitter is de partij en bij uitstek de gehele gemeente hier in Sint-Pieters-Leeuw in goede handen. Samen met een sterk team van ervaring en jong talent achter hen is de afdeling sterk gewapend om een uitstekend resultaat neer te zetten. Op mijn steun kunnen ze voor de volle 200% rekenen, aldus minister Koen Geens.

%d bloggers liken dit: