2018-01-08-oproep-speelpleinanimatorenSINT-PIETERS-LEEUW: – Ben jij een creatieve speelvogel die initiatief neemt en graag in team werkt? Heb je een levendige fantasie en zin voor verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De jeugddienst zoekt voor speelplein ‘De Leeuwtjes’ (hoofdlanimatoren die zich willen inzetten tijdens de zomervakantie. Ook stagiair-animatoren en vrijwilligers zijn welkom op ons plein.

Speelpleinwerking’?
Kinderen van 2,5 tot 12 jaar worden er op gevangen in juli en augustus. Het animatorenteam bedenkt activiteiten binnen een bepaald thema. Het voltallige team zorgt ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen en met tegenzin terug naar huis gaan.

Attest? Vergoeding? Beschik je nog niet over een animatorattest?
Dan raden we je aan een cursus ‘animator in het jeugdwerk’ te volgen bij een erkende organisatie. Alsje aan de voorwaarden voldoet. kan een deel van het cursusgeld worden terugbetaald.

Animatoren met attest en hoofdanimatoren worden vergoed als jobstudent volgens de beginwedde in loonschaal E. Zonder attest en tijdens je stage ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

2016-03-19_voorbereidingsdag-animatoren_Speelplein_Sint-Pieters-Leeuw_01Voorbereidingsdagen, programmadagen en startdag:
Op zaterdag 14 april 2018 is er een voorbereidingsdag in Zonnig Leven (Jan Vanderstraetenstraat 198, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Je leert er de andere animatoren beter kennen, je komt er te weten met wie je in de zomer een team zal vormen en je volgt er toffe en boeiende workshops.

De programmadagen vinden plaats op zaterdag 28 april en zondag 29 april op de jeugddienst (Lotstraat 8, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Samen met de hoofdanimatoren stellen we de programma’s op, maken we afspraken, …

Op zaterdag 30 juni komen alle animatoren samen op de startdag in Zonnig Leven en in basisschool ’t Populiertje. Daar zetten we alles klaar zodat we het speelplein van start kan gaan op maandag 2 juli 2018.

Kortom, hou al deze dagen vrij om er een spetterende speelpleinzomer van te kunnen maken.

Inschrijven doe je door het online kandidatenformulier in te vullen via: http://www.sint-pieters-leeuw.be/animatoren (De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 1 maart 2018)

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: