RSS

5,82% positief bij alcoholcontrole

19 Dec

operatie-CALVADOS-PolitieZone-Zennevallei_ALCOHOLCONTROLEZENNEVALLEI: – Afgelopen weekend werd door de Politiezone Zennevallei een Calvados-actie gehouden. Er werd gecontroleerd op alcohol, drugs en andere inbreuken in het verkeer.

In totaal werden 378 personen gecontroleerd. Deze personen moesten in het sampling-toestel blazen. Dit toestel geeft een eerste indicatie op vlak van alcoholgebruik. Personen die hier positief blazen, worden uit het verkeer gehaald en verder onderworpen aan een tweede meting. Hierbij bliezen uiteindelijk 11 personen positief. Vier rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken. Nog eens 11 andere personen bliezen alarm.
Samengevat betekende dit dat 5,82% van alle gecontroleerde bestuurders te veel gedronken had. Meerdere controles zullen volgen.

 
Reacties staat uit voor 5,82% positief bij alcoholcontrole

Geplaatst door op december 19, 2017 in actualiteit, alcoholcontrole, Beersel, Halle, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: