RSS

27-29 mei 2017 waarschuwingsfase van het Vlaams warmteactieplan

26 Mei

VLAANDEREN: – Het komende weekend en maandag wordt zeer warm weer voorspeld. Daarom geldt vanaf zaterdag 27 mei tot en met voorlopig maandag 29 mei 2017 de waarschuwingsfase van het Vlaams warmteactieplan.
2017-05-26-warmedagen
Intermediairs die werken naar kwetsbare groepen, zoals gemeentes, thuiszorgdiensten, woonzorgcentra, huisartsen, kinderopvang en jeugdverenigingen krijgen dan een herinnering en tips om maatregelen te nemen tegen de warmte. Daarnaast luidt voor iedereen het advies: Draag zorg voor anderen, drink voldoende, hou jezelf en je huis koel. Let er bijvoorbeeld op dat je kinderen of ouderen in je buurt ook voldoende drinken en voldoende koelte vinden.

De website www.warmedagen.be verzamelt tips en aanbevelingen over wat je kan doen om jezelf en andere te beschermen tegen warmte. Voor intermediairs is er een campagnetoolkit met ideeën voor lokale acties.

 
Reacties staat uit voor 27-29 mei 2017 waarschuwingsfase van het Vlaams warmteactieplan

Geplaatst door op mei 26, 2017 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal, Vlaanderen

 

Tags: , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: