2016-03-19_voorbereidingsdag-animatoren_Speelplein_Sint-Pieters-Leeuw_10SINT-PIETERS-LEEUW: – Heb je ongelooflijk veel zin om tijdens de zomervakantie als animator of hoofdanimator op het speelplein te staan?
Of wil je stage lopen op ons plein? Vul dan vóór woensdag 1 maart 2017 het kandidatuurformulier online in op www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd en klik dan op de link ‘Speelpleinwerking animatoren’. Daar vind je ook alle nodige informatie terug.

Wat houdt de speelpleinwerking in?
Tijdens de speelpleinwerking in juli & augustus worden kinderen opgevangen van 2,5 tot 12 jaar. De animatoren en hoofdanimatoren zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen. Elke week worden er rond een bepaald thema leuke activiteiten georganiseerd. Als animator neem je initiatief, draag je verantwoordelijkheid, beschik je over een portie inlevingsvermogen en zorg je ervoor dat iedereen zich amuseert.

Voorbereiding en vergoeding
Beschik je nog niet over een animatorattest? Dan raden we je aan een cursus van animator in het jeugdwerk bij een erkende organisatie te volgen. Mits je aan de voorwaarden voldoet, kan een deel van het cursusgeld worden terugbetaald.
Animatoren met attest en hoofdanimatoren krijgen een vergoeding van 10,79 euro per uur, zonder attest en tijdens je stage ontvang je 33,36 euro per dag (Deze vergoedingen zijn afhankelijk van de index.).

2016-03-19_voorbereidingsdag-animatoren_Speelplein_Sint-Pieters-Leeuw_01Voorbereidingsdag
Op zaterdag 22 april 2017 is er een voorbereidingsdag (aanwezigheid sterk gewenst!).
Deze vindt plaats in Zonnig Leven Jan Vanderstraetenstraat 198 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Je leert er de andere animatoren beter kennen, je komt er te weten met wie je in de zomer een team zal vormen en je volgt er toffe en boeiende workshops.

Meer info: jeugddienst, T 02 370 28 82, speelpleinwerking@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: