SINT-PIETERS-LEEUW: – De schoolgebouwen van Don Bosco aan de Van Houchestraat blijven niet gespaard van onaangename verrassingen. Na zich verder uitbreidende barsten in de vloeren ter hoogte van voor- en achtergevels door stabiliteitsproblemen werd woensdag beslist om de ‘B blok’ (4 klassen uit de eerste graad en een kleuterklas) tijdelijk buiten gebruik te nemen , veiligheid voor alles besliste de school.
2017-02-02-don-bosco_sint-pieters-leeuw
Meester Luc doet in overleg met het schoolbestuur al het nodige om de situatie uit te klaren en hopelijk snel te kunnen oplossen. Intussen is er – ook met dank aan het WZC St Antonius – voor een tijdelijke oplossing gezorgd. 1ste en 2de lj kunnen tijdelijk terecht in het oude klooster aan de Garebaan.

Vermoed wordt dat door de wateroverlast van vorig jaar een deel van de funderingen werd aangetast”, verduidelijkt directeur Luc Uylenbroeck. Een architect- en een studiebureau gaan nu de stabiliteit van het gebouw onderzoeken.”

Voor die onvoorziene verhuis zijn alle helpende handen voor het zware (banken) en minder zware (stoelen, lesmateriaal, …) verhuiswerk meer dan welkom.
Daarom deze extra oproep:
Wie kan zich (al is het maar een paar uurtjes) vrijmaken of wie kent nog iemand die wel wil, kan, komen helpen? De school is op zoek naar hulp op:
vrijdag 3/02/17 – tussen 8.30 en 16u30
zaterdag 4/02/17 – tussen 9u en 16.30
Naast helpende handen is de school ook op zoek naar dozen (bananendozen, verhuisdozen, …)Hebben jullie dozen liggen of willen jullie ons een handje komen toesteken? Reageer dan snel op onze oproep. Alvast badankt!
Meer info: www.donboscospl.be

%d