SINT-PIETERS-LEEUW: – ‘Wat is het fijn’ is de titel van de single van een nieuw opvallend duo ‘Bart Anneessens Cops & Trisha’. Een single die stevig uit de boxen knalt en als een rasechte meezinger kan bestempeld worden. In een ver verleden was het een opname van Paul Severs die het liedje indertijd samen met Eddy Govert schreef.


Vandaag herleeft deze oude hit in een nieuwe bewerking die gemaakt werd door Christophe Severs, zoon van Paul die ook voor de productie en opname zorgde.
Daar waar zangeres Trisha de laatste jaren wist op te klimmen tot de hoogste regionen der Vlaamse hitlijsten is Bart pas vrij recent begonnen in de showbizz. Enkele maanden geleden scoorde hij voor het eerst in de nationale hitlijsten met het liedje ‘Viva Vive La Vie’ dat hij in duet zong met zanger Bart uit Gooik.

Bart Anneessens Cops uit Sint-Pieters- Leeuw is inmiddels ook heel bekend als organisator van heel wat festiviteiten waardoor hij in contact kwam met vele artiesten en zo de smaak te pakken kreeg om ook zelf achter de micro te staan, zij het dan in opvallende combinaties van duetten met andere artiesten. En dat blijkt een schot in de roos te zijn. De nieuwe single werd uitgebracht op cd door D & V die hem ook beschikbaar stelde voor download via iTunes.

%d bloggers liken dit: