2016-12-26-warmsteweek_janruusbroeckRUISBROEK: – Jan Ruusbroec school toont identiteit, warmste week hart en link met HHC.

Directeur Jan Ruusbroec, David Day: “Aan de schoolmuur van de Jan Ruusbroec school te Ruisbroek werd een banner opgehangen van maar liefst 15 m².
Je kan er het schoolprofiel bekijken, de school profileert zich als taalrijk, milieubewust, zorgbreed en muzisch.

Ook een school met een hart, want de leerlingen bakten en verkochten in de warmste week koekjes voor Tonuso, een organisatie die kinderen, jongeren en hun gezin begeleidt in problematische en kwetsbare leefsituaties. Na enkele minuten was alles uitverkocht, de actie bracht ruim 330 euro op.

Bovendien merk je via de website en het logo ook de link met de scholengroep Heilig-Hart&College op.
Door toe te treden tot deze scholengroep, in maart jongstleden, is er een prima samenwerking tussen de leerkrachten van de basisschool en deze van het secundair onderwijs van HHC Halle.
2016-12-26-spandoek_janruusbroeckDe uitwisseling van expertise zorgt ervoor dat de leerlingen van het zesde leerjaar perfect voorbereid worden op de secundaire studies, in welke richting dan ook.”

Inschrijven voor het schooljaar 2017-2018 kan via de website http://www.basisschool-aanmelden.be, waar je alle data en info vindt.
Meer info over de school op www.janruusbroec.be of www.hhchalle.be. Infovoormiddag op zaterdag 4 februari 2017.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: