REGIO: – Begin september begon een groep enthousiastelingen zonder loopervaring aan een programma van 14 weken met als eerste doel 5km te kunnen lopen.
Zondag 18 december was het verzamelen geblazen in het vertrouwde Hallerbos om de test te doorstaan. In ideale omstandigheden, droog en niet te warm, werden deze nieuwe lopers bijgestaan door de recreanten van OEH die zorgden voor de nodige motivatie en ondersteuning.
2016-12-23-5kmstart
Er werden tijdens “den après” heel wat loopplannen gesmeed. 46 nieuwe lopers hebben nu de loopmicrobe te pakken en sluiten zich aan bij de tweede sessie van 14 weken die hen vanaf 18 januari 2017 zal voorbereiden om binnenkort 1 uur te lopen.

Geïnteresseerden die een half uur kunnen lopen kunnen zich nog aansluiten. Stuur een mail naar marc.deborger@telenet.be en je ontvangt alle info.

%d bloggers liken dit: