RSS

snelheidscontrole: 105 overtredingen op de Brusselbaan

08 Nov

politie_snelheidscontrole_zennevalleiSINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag, dinsdag 8 november, hield de Politiezone Zennevallei tussen 13 en 15 uur een snelheidscontrole op de Brusselbaan in Sint-Pieters- Leeuw.

De snelheidscontrole had plaats in de bebouwde kom. Motorrijders van de lokale politiezone Zennevallei werden ingezet om laagvliegers onmiddellijk uit het verkeer te halen en te confronteren met hun overtreding.
In totaal werden 11 bestuurders geïntercepteerd en geïdentificeerd. Drie bestuurders moesten hun rijbewijs onmiddellijk inleveren voor een periode van 15 dagen omdat ze meer dan 30 km/u te snel reden binnen de bebouwde kom.
Het record van vandaag was een gemeten snelheid van 108 km/u. In totaal werden er 404 voertuigen gecontroleerd waarvan 105 in overtreding. Dit is ruim 26 % van de gecontroleerde voertuigen.

 
Reacties staat uit voor snelheidscontrole: 105 overtredingen op de Brusselbaan

Geplaatst door op november 8, 2016 in actualiteit, nieuws, politie, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: