2014-09-23-bergensesteenweg-bommelding_00SINT-PIETERS-LEEUW: – Weetjes uit de gemeenteraad van donderdag 27 oktober 2016 in Sint-Pieters-Leeuw. Volgend agendapunt kwam aan bod: 003 Eandis Assets – aanpassen openbare verlichting langs de Bergensesteenweg – goedkeuring offerte.

De nieuwe straatverlichting met led-technologie voldoet aan de technische en economisch gestelde eisen. Deze nieuwe verlichting is zowel efficiënter, milieuvriendelijker en energiezuiniger dan traditionele verlichting. Deze led-verlichting biedt tevens de mogelijkheid ’s nachts te dimmen. Er is reeds een uitgebreid gamma aan verschillende led-verlichtingstoestellen beschikbaar.

Het is de bedoeling om op termijn het ganse verlichtingsnet van de gemeente uit te rusten met deze led-technologie. Iverlek heeft een ontwerp opgemaakt om op de Bergensesteenweg de openbare verlichting aan te passen op de bestaande palen.

Ingevolge de offerte van Iverlek dd. 18.05.2016 belopen de kosten € 13.337,87 btw 21% incl. ten laste van de gemeente.

%d bloggers liken dit: