RSS

gemeente gaat enkele nieuwe speeltoestellen voor de gemeentelijke speelterreinen aankopen

28 Okt

2015-02-15-speelplein-Vorstsesteenweg-Ruisbroek_01SINT-PIETERS-LEEUW: – Weetjes uit de gemeenteraad van donderdag 27 oktober 2016 in Sint-Pieters-Leeuw. Volgend agendapunt kwam aan bod: 011 Aankoop speeltoestellen voor de gemeentelijke speelterreinen – vaststellen lastvoorwaarden en wijze van gunnen.

Aan de gemeenteraad wordt het bestek voor de aankoop van speeltoestellen voor de gemeentelijke speelterreinen ter goedkeuring voorgelegd. De opdracht wordt gegund via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking.

De totale uitgave wordt geraamd op 29.850 euro incl. btw verdeeld over 6 percelen.
Er is voldoende krediet voorzien in het investeringsbudget van 2016.

 
Reacties staat uit voor gemeente gaat enkele nieuwe speeltoestellen voor de gemeentelijke speelterreinen aankopen

Geplaatst door op oktober 28, 2016 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: