RSS

vzw De Poel Ruisbroek op bezoek bij de politie

26 Okt

SINT-PIETERS-LEEUW: – De bewoners van vzw De Poel Ruisbroek brachten een bezoek aan het politiecommissariaat van de politiezone Zennevallei.
2016-10-26-de-poel_bezoekt-politie
Hierbij een verslag van Vivianne van De Poel Ruisbroek:
Wij hebben een leuke uitstap gemaakt naar het politiebureau. We zijn er met de lijnbus naar toe gereden, waar wij alleen in mochten. We hebben ginder met de combi rondgereden. De politie heeft bij ons ook een alcoholtest gedaan om te zien of we niets gedronken hadden. We moesten in een apparaatje blazen. Ze hebben ons ook de cellen getoond en ook een vingerafdruk genomen. Daarna kregen we een drankje met een stukje cake. Als cadeau heb ik ze een mooie foto gegeven in een kader. We hebben ook de patrouillehond gezien van de politie. Die was zeer braaf, maar je mocht hem niet aanraken, alleen op bevel. We mochten ook in de walkie-talkie praten.
Meer info: www.vzwdepoel.be

 
Reacties staat uit voor vzw De Poel Ruisbroek op bezoek bij de politie

Geplaatst door op oktober 26, 2016 in nieuws, Ruisbroek, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: