RSS

knotteam komt gratis knotten

26 Okt

PAJOTTENLAND: – De vrijwilligers van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei komen jouw knotbomen gratis knotten in ruil voor het brandhout. Opgelet: enkel knotbomen, geen ander tuinwerk!

Knotbomen zijn de groene sieraden van onze streek. Ze vormen een thuishaven voor steenuiltjes en andere vogels, insecten en planten. De bomen moeten elke zes tot tien jaar volledig geknot worden of ze kunnen openscheuren en afsterven.

Onze groep van geoefende knotters komt jouw knotwilgen en andere knotbomen gratis knotten in ruil voor het brandhout. Het snoeihout (dunne takken) wordt op een hoop verzameld en jij zorgt nadien zelf voor de verdere verwerking ervan.

Het knotteam van het Regionaal Landschap werkt in Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw. Voor Ternat kan je terecht bij KNOTTernat.

Alle info op www.pajot-zenne.be/knotteam

 
Reacties staat uit voor knotteam komt gratis knotten

Geplaatst door op oktober 26, 2016 in natuur, Pajottenland, Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: