2012-05-22-Kathleen_D-Herde_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – De afgelopen maand konden de Open Vld leden zich kandidaat stellen als voorzitter en/of bestuurslid van de lokale afdeling Sint-Pieters-Leeuw. Dit resulteerde in een nieuw bestuur. Kathleen D’Herde blijft voorzitter en zal de partij tot 2019 leiden.

Kathleen D’Herde : ‘Ik ben enorm blij dat ik met een gedreven nieuwe ploeg kan van start gaan. Het nieuwe bestuur bestaat uit gevestigde waarden en nieuwe mensen, die elk op hun domein een meerwaarde betekenen voor onze partij. De ervaring aangevuld met nieuwe impulsen!
Ik geloof sterk in deze ploeg en zal samen met hen nog verder werken aan de verruiming van onze partij. Samen werken aan een sterk liberaal beleid, naar een beter Sint-Pieters-Leeuw.

Volgende mensen maken deel uit van het nieuwe bestuur:
– Ondervoorzitter Fréson Richard,
– Penningmeester Knaepen Pascal,
– Secretaris Laus Nadia,
– Politiek secretaris D’Herde Kathleen,
– Ledenbeheer Carremans Alain,
– Webmaster De Cock Vincent
– de bestuursleden Borremans Paulette, Buydens Renelde, Ceuterick Nelly, Christiaens Jean-Paul, Eerlings Martina, Fréson Richard, Geeroms Alfons, Geeroms Kristel, Verschueren Sam
– Martina Eerlings en Nadia Laus zullen samen met de voorzitter Kathleen D’Herde, de afdeling vertegenwoordigen in het regiobestuur.

%d bloggers liken dit: