SINT-PIETERS-LEEUW: – Na het succes van de eerste editie van het herfstfeest in 2012, organiseert het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw vandaag, vrijdag 14 oktober 2016 tot 18.00 uur, voor de tweede maal een groot herfstfeest in zaal Zonnig Leven.
Alle bezoekers van het OCMW zijn welkom en kregen een persoonlijke uitnodiging!
2016-10-14-ocmw-dag_01
Naar aanleiding van de Dag van de Armoede wilt het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw mensen samenbrengen om hen op een ontspannen manier een leuke namiddag te bezorgen en zo de doelgroep een duwtje in de rug te geven. Indien nodig worden de genodigden opgehaald voor een gratis pannenkoek en een drankje.


Om de mensen te informeren over bestaande en nieuwe initiatieven zullen er infostands aanwezig zijn met promomateriaal en gadgets van de verschillende hulp- en dienstverleningsorganisaties.
De gemeentelijke integratiedienst, buurtwerking 1601, CAW, Ommekaar, Logo Zenneland en Huis van het Kind zijn alvast aanwezig.
2016-10-14-ocmw-dag_04Daarnaast zal er ook animatie zijn en dit zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Een workshop voor ouders en kinderen, een ballonnenclown, een schminkstand, cadeautjes vissen, snoepbrochettes maken, volksspelen, een winkelkaroefening waarbij mensen kans maken om de inhoud van een winkelkar met voedingsproducten te winnen,… Tijdens het herfstfeest kan het allemaal!

%d bloggers liken dit: