spoorlijn-ruisbroek_sporen_spoorRUISBROEK: – Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert vanaf dinsdag 13 september 2016 onderhoudswerken uit op de spoorlijn 96 (Brussel-Zuid- Quévy) ter hoogte van de Wittehoedstraat te Ruisbroek.

Wanneer wordt er gewerkt?
De werken zullen enkel ’s nachts doorgaan van dinsdagavond 13 tot woensdagmorgen 14 september en van maandagavond 24 oktober tot dinsdagmorgen 25 oktober, dit telkens van 23u tot 5u30. Deze werken kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen vermits er gebruik wordt gemaakt van machines.

Heeft u nog vragen?
Infrabel is zich bewust van de hinder die deze werken kunnen veroorzaken voor de omwonenden. In geval van vragen kunt u contact opnemen met de cel Info Buurtbewoners op 0800 55 000 of via info.projecten@infrabel.be.

%d bloggers liken dit: