2016-09-17-affiche-wandelingopwieltjesZUUN: – De jaarlijkse rolstoelwandeling, wandeling op wieltjes,  gaat door op zaterdag 17 september 2016 in Zuun.

Deze 14e wandeling wordt georganiseerd door de Katholieke vereniging voor gehandicapten en Betty Van Laethem in samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw. Medewerkers van vzw ‘De Poel’ staan mee in voor het transport van de deelnemers, het Rode Kruis zorgt voor bijstand en de Politie begeleidt de wandeling.
Iedereen welkom, afspraak om 14 uur op de parking van het woonzorgcentrum Zilverlinde. De wandeling zal ongeveer een uur duren en wordt besloten met een gezellig samenzijn en een optreden van Rudi Tastenoe in het dienstencentrum ‘De Meander’.
Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Contacteer Erik Devillé, diensthoofd sociale en welzijnsdienst: 02 371 63 27 of erik.deville@sint-pieters-leeuw.be.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: