erfgoedcel_Pajottenland-Zennevallei_logoREGIO: – Ga je graag op ontdekking en heb je interesse in alle tradities (volkssport, brouwen, processies,..) die de streek rijk is? Dan ben jij de geknipte persoon voor Erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei!

Ze zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons vrijwilligersteam willen versterken.

In het project ‘Tradities in het Pajottenland en de Zennevallei’ reizen de vrijwilligers van de erfgoedcel de regio op zoek naar de tradities die hier nog leven. Welke tradities zijn er? en wie houdt zich er mee bezig? De vrijwilligers interviewen de personen en verenigingen, verwerken de interviews en werken mee aan de ontsluiting van deze resultaten.

2016-08-29-erfgoed-vrijwilligers_PZWat mag je verwachten?
De opdrachten binnen het project zijn zeer divers, je kan alle taken opnemen maar kan ook een keuze maken tussen de verschillende taken. In overleg met de erfgoedcel kan je kiezen welke taak je wilt opnemen.
Mogelijke taken:
• Zelfstandig of in groep op pad gaan in de regio om personen en verenigingen te interviewen rond hun traditie
• Uitschrijven van het interview voor latere verwerking
• Meewerken aan de ontsluiting van deze resultaten voor het brede publiek

Meer info over onze vrijwilligerswerking: www.erfgoedcelpz.be/werk-mee
Meer info over het project: www.erfgoedcelpz.be/ons-erfgoed-onder-de-loep

De deelnemende gemeentes zijn: Affligem, Bever, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat.

%d bloggers liken dit: