2016-07-03-lok.jpgSINT-PIETERS-LEEUW: – Vind je de kwaliteit van de opvang van schoolgaande kinderen belangrijk? Organiseer je zelf opvang voor jonge kinderen? Wil je als ouder je zeg doen over de opvang van je baby en peuter?

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw doet een beroep op geïnteresseerden om advies te geven over zijn kinderopvangbeleid, over de realisatie van de beleidsdoelstellingen voor kinderopvang en over de uitbouw van opvangvoorzieningen in onze gemeente. Dit kan binnen de adviesraad Lokaal Overleg Kinderopvang (L.O.K.).

De adviesraad is samengesteld uit:
gebruikers van kinderopvang zoals ouders en vertegenwoordigers van ouders en gebruikers zoals de Gezinsbond, oudercomités, O.C.M.W.;
vertegenwoordigers van de aanbieders zoals de kinderdagverblijven en opvanggezinnen van de particuliere en de gesubsidieerde sector, de scholen voor de buitenschoolse opvang, de gemeentelijke jeugddienst voor de speelpleinwerking en de gemeentelijke sportdienst voor de sportkampen; vertegenwoordigers van het gemeentebestuur.

Met het einde van dit en het begin van volgend werkjaar in zicht, doen we een warme oproep tot deelname en engagement bij de gebruikers en aanbieders die recht hebben op vertegenwoordiging in het L.O.K. Iedereen is welkom en aangezien maximum 2/3 van de leden van hetzelfde geslacht mogen zijn, hopen wij ook op het engagement van enkele papa’s. Het L.O.K. komt minimaal twee keer per jaar samen.

Meer info: Veerle Pické, secretaris van het lokaal overleg kinderopvang.
veerle.picke@sint-pieters-leeuw.be, T 02 378 25 27.
Zij ontvangt ook graag jouw kandidatuur. Je kan deze telefonisch of per mail bezorgen.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder