2016-06-22-logo_F2-futsalfuture.pngRUISBROEK: – Op woensdag 29 juni 2016 van 18u tot 19u heeft in Sporthal AJ Braillard, Wandelingstraat 52 een gratis futsal training plaats om geïnteresseerde spelers tussen 7 en 12 jaar te laten kennismaken met de werking van Futsal Future.

Silvio Di Mattia : ” Futsal Future gaat van start in september 2016 en is opgericht om leergierige voetballers tussen 7 en 12 jaar (U8 – U13) een tweewekelijkse training te geven in de zaal (FUTSAL!), telkens op zondagvoormiddag.
Tijdens de sessies leggen we de nadruk op techniek en 1v1 in kleine ruimtes om zowel de uitvoeringssnelheid als de dribbelvaardigheid van elke speler te verbeteren.
Om kennis te maken met onze werking organiseren we op woensdag 29/06 een gratis demotraining van 18u tot 19u in de Sporthal van Ruisbroek. Informatie en inschrijven kan via www.futsal-future.be
“.

%d bloggers liken dit: